25 september 2023

Adressen up to date voor december direct mail?

Wil je je klanten voor of in december verrassen met een feestelijke december direct mail? Start dan nu met de voorbereidingen. Bedenk wat inhoud van de direct mail zou kunnen zijn, denk alvast na over de vormgeving, maar controleer vooral of je adressenbestanden up to date zijn.

Een goed, actueel adressenbestand van je bestaande klanten is belangrijk om hen gericht te kunnen benaderen met direct mail. Andersom, een rommelig adressenbestand zorgt voor een slechte score bij het versturen van je direct mails. Wie zijn bestaande én potentiële klanten wil bereiken, moet dus tijd steken in een adressenbestand waarin alle gegevens correct zijn.

Orden je adressenbestand
Een geordende adressenlijst voldoet aan een aantal voorwaarden. Zo hebben de kolommen een duidelijk label. Noodzakelijke kolommen zijn: voornaam, achternaam, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats en geslacht. Met deze informatie kun je iedere vorm van aanhef voor je direct mail maken (bijvoorbeeld ‘Geachte heer Jansen’ of ‘Beste Willem’). Wees correct en zorgvuldig; let er bijvoorbeeld op dat iedere voor- en achternaam met een hoofdletter begint.

Adressen kopen
Heb je geen adressen voor je december direct mail? Dan kun je gebruikmaken van de adressenservice van Verspreiden.com. Afhankelijk van de aard van je bedrijf of formule kun je kiezen voor data van bedrijven en particuliere adressen die 100% AVG-proof zijn.

Heb je al een adressenbestand?
Dan kun je op ons platform direct aan de slag met het samenstellen en versturen van jouw direct mail.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com