3 juli 2024

Adressen? Die hebben wij!

Bij het versturen van een direct mail is het belangrijk om te werken met een goed adressenbestand. Misschien heb je zelf een compleet en up to date adressenbestand. Top! Zodra je op Verspreiden.com je direct mail bestelt, kun je dit direct aangeven. Heb je geen adressenbestand? Geen probleem! Wij hebben zowel particuliere als zakelijke adressen voor je beschikbaar.

Wij hebben een enorm adressenbestand. De adresgegevens die wij hebben van bedrijven en particulieren zijn privacyvriendelijk en 100% AVG-proof is. Wil je zakelijke adressen kopen? Dan kun je deze samenstellen op basis van uiteenlopende criteria, zoals branche, regio, aantal werknemers en rechtsvorm.

Particuliere adressen
Op het gebied van particuliere adressen gaan we zelfs nog een stap verder. Wil je alle adressen uit een nieuwbouwwijk? Wij hebben ze! Of zoek je de straatnamen en huisnummers van alle twee-onder-een-kapwoningen uit een stad? Ook die zetten we graag voor je op een rij. Wij kunnen namelijk een selectie maken op onder andere adres, energielabel, wel/geen tuin en bouwjaar woning. Op basis van gemiddelden per postcode, buurt en wijk kunnen we deze particuliere gegevens nog verder aanvullen met informatie over de gemiddelde WOZ-waarde, de gemiddelde grootte van een huishouden of de leeftijd van de bewoners. Zo kun je je direct mail wel heel gericht verspreiden!

Gratis doelgroepverkenning
Om omzetgroei en naamsbekendheid te realiseren, is het belangrijk om jouw doelgroep door en door te kennen. Desgewenst kun je gebruikmaken van de gratis doelgroepverkenning. De doelgroepverkenning geeft je informatie over de top 5 doelgroepen uit jouw adressenbestand op basis van de Whize huishouden segmentatie. Het geeft je een mooi inkijkje in jouw huidige klantenbestand. Wat je daarmee kunt doen? Besluiten om een complete look-a-like analyse te laten uitvoeren bijvoorbeeld of direct overgaan tot het aanschaffen van de doelgroep adressen die passen bij jouw top 5 selectie.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com