15 juli 2021

Aangenaam persoonlijk in je folder

Om je producten of diensten succesvol te presenteren bij je (potentiële) klanten, is de kans op succes nóg groter als je de klant persoonlijk benadert. Persoonlijk is aangenaam, óók in een folder.

 

Huis aan huis folders zijn nog steeds een erg effectieve en efficiënte manier om reclame te maken. Toch past massacommunicatie steeds minder goed bij de tijd waarin we nu leven. Het sluit niet meer goed aan bij de behoeften van de consument. Steeds meer resultaten tonen aan dat juist gericht folders verspreiden loont. Persoonlijk dus!

 

Gebruik klant- en consumentendata
Je kunt folderverspreiding persoonlijk maken door gebruik te maken van klant- en consumentendata. Zo kun je gericht folders verspreiden en zodoende specifieke doelgroepen bereiken met voor hen relevante content.

Profielinformatie
Zelfs als je alleen het adres of de postcode van een klant kent, kun je aan de hand van consumentendatabases veel die klant te weten komen. Deze databases bevatten profielinformatie over elk Nederlands huishouden. Door deze informatie te koppelen aan je klantenbestand, ontdek je een of enkele rode draden in je klantenbestand.

 

Juiste brievenbus
De vormgeving en inhoud van je folder kun je vervolgens afstemmen op deze doelgroep(en). Met postcode- of doelgroepsegmentatie valt je folders vervolgens bij de juiste huishoudens op de deurmat.

Aangenaam kennismaken!
Wij gaan graag met jouw gepersonaliseerde folder aan de slag. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com