Aandacht voor je jaarverslag

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

1 september 2020

Aandacht voor je jaarverslag

Bedrijven rapporteren regelmatig over hun prestaties. Dat kan met een jaarverslag, maar bijvoorbeeld ook met een sociaal jaarverslag of duurzaamheidsverslag. Een goed verslag is veel méér dan de droge opsomming van belangrijke kencijfers. Een jaarverslag is een uitstekende manier om je identiteit en positionering te verstevigen. Hiermee geef je je als organisatie bloot. In feite is ook jouw jaarverslag een marketingmiddel. Het brengt jouw bedrijf onder ogen van belanghebbenden zodat ze je blijven steunen.

Een goed ontwerp zorgt voor een aantrekkelijk en beter leesbaar financieel jaarverslag, sociaal jaarverslag of duurzaamheidsverslag. Het is belangrijk dat jouw belangrijkste stakeholders het verslag makkelijk kunnen lezen. Zo worden ze goed geïnformeerd. Je kunt daarbij denken aan verslagen met infographics en andere illustraties, die de geboekte resultaten verhelderen. En met foto’s en testimonia van bijvoorbeeld betrokken medewerkers, klanten of omwonenden die het verslag versterken.

Onze 5 tips voor een goed jaarverslag:

– In lijn met jouw huisstijl
– Consistente en heldere vormgeving
– Goede tekst met logische indeling
– Overzichtelijke grafieken en tabellen
– Strategische indeling en inhoud

Samenwerken?

Wij van Verspreiden.com denken graag met je mee. We kunnen alles van A tot Z verzorgen en zelfs het drukwerk en de verspreiding van jet jaarverslag op ons nemen. Neem eens contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.