9 mei 2016

5 tips om niet in de prullenbak te belanden

Een folder is een ideaal communicatiemiddel. Maar bedenk, voordat je een folder inzet, wat je wil bereiken en wie je wil bereiken. Past een folder daar goed bij? Ga dan aan de slag met jouw foldertekst en folderlay-out.

1) Kies een pakkende titel voor je folder
Je hebt maar een paar seconden om de aandacht te trekken. Je titel moet direct jouw (potentiële) klanten raken, door antwoord te geven op hun belangrijkste vraag: wat levert het mij op?

2) Gebruik pakkend beeld in je folder
Eén beeld werkt sterker dan veel kleine beelden. Beeld en titel moeten elkaar aanvullen en versterken. Zo springt jouw folder eruit!

3) Vertel wat het jouw klant oplevert
Mensen vragen zich altijd af: ‘Wat heb ik er aan’. Schrijf daarom vanuit hun perspectief. Wat zijn de voordelen die jij biedt in je folder?

4) Houd het kort
Vertel niet alles in je folder. Durf onvolledig te zijn. Een folder moet prikkelen en interesse opwekken om je winkel, restaurant of bedrijf te bezoeken.

5) Zorg voor actie
Je hebt iets te verkopen. Dus sluit je folder af met een aanbod. En geef potentiële klanten een voordeel als ze snel reageren. Een korting of aanbieding bijvoorbeeld.

Meer weten over folders en folderverspreiding? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com