4 oktober 2022

5 redenen waarom flyers werken

Bij Verspreiden.com zijn we dagelijks met flyers in de weer. Het verspreiden of uitdelen van flyers is één van de oudste manieren om reclame te maken. En het wérkt! Zelfs nu de wereld steeds digitaler wordt, blijven veel bedrijven flyers verspreiden. Flyer verspreiding wordt soms zelfs gezien als één van beste methoden om offline reclame te maken.

Om je nog meer te overtuigen van het feit dat flyers nog steeds geld op kunnen leveren, hebben we 5 redenen op een rijtje gezet waarom het uitdelen en verspreiden van flyers volgens ons nog steeds zo goed werkt.

1. Snel nieuwe klanten

Wanneer je flyers op de juiste plaats en tijd verspreidt of laat verspreiden, kun je heel goede resultaten behalen. Als  je bijvoorbeeld een winkel hebt die gespecialiseerd is in sport, kun je flyers uitdelen bij lokale sportclubs en sportscholen. Eventueel kun je een leuke aanbieding of kortingsbon invoegen, zodat je direct het effect van je flyer kunt meten.

2. Mensen houden van tastbare dingen

Klanten hebben graag iets dat ze in hun handen kunnen houden. Ze worden elke dag al overspoeld met online advertenties en dan is een gedrukte flyer gewoon eens iets anders. Probeer om die reden om op te vallen. Kies voor een professioneel ontworpen flyer en niet voor iets dat eruitziet alsof het snel in elkaar is gezet. Dat doet afbreuk aan je flyer en daarmee ook aan je bedrijf.

3. De kosten zijn laag

De kosten van een flyer zijn gering. Al voor een paar cent heb je een mooie flyer, afhankelijk van de oplage natuurlijk. Daarnaast worden deze flyers vaak al binnen enkele dagen geleverd. Bij Verspreiden.com verzorgen we dat graag voor je.

4. Direct respons

Online advertenties zijn vaak onpersoonlijk en worden daardoor meestal weer snel vergeten. Door flyers te verspreiden, krijgen mensen direct een beeld bij het bedrijf. Vaak leidt dit ook tot een snellere responstijd en scoor je dus al op korte termijn resultaat.

5. Persoonlijk

Flyers zijn niet alleen tastbaar, ze geven ook een persoonlijk tintje aan je bericht. Zeker als jij iemand fysiek een flyer overhandigt, ontstaat daardoor direct een persoonlijke relatie. Iemand ervan overtuigen om je flyer in zijn tas of zak te stoppen, betekent dat hij er later zeker nog eens naar zal kijken.

Flyers maken?

Het verspreiden van flyers kan dus erg waardevol zijn. Zeker voor de ondernemers met een klein budget, kan het duidelijk iets opleveren. Wil je meer weten over flyers? Neem gerust contact met ons op: Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com