12 januari 2023

4 tips om je flyers succesvol te verspreiden

Hoe mooi je nieuwe flyers er ook uit zien, als ze niet bij jouw doelgroep terechtkomen, zijn je inspanningen voor niets geweest. Het is daarom belangrijk om niet alleen na te denken over de inhoud en uitstraling van je flyer, maar ook over de verspreiding ervan. Hoe zorg je ervoor dat jouw flyer bij de juiste mensen komt? Wij delen 5 van onze beste tips.

1. Breng de situatie in kaart

Het is belangrijk om een aantal zaken goed in kaart te brengen. Wat weet je over jouw doelgroep? Hoe kun je ze bereiken en wanneer? Drukke winkelstraten kunnen aantrekkelijk zijn om flyers uit te delen, maar niet op een regenachtige dag. Kijk voorruit en denk aan aankomende feestdagen of evenementen en houd daarmee rekening.

2. Deur tot deur

De meest eenvoudige manier om je flyers te verspreiden is eenvoudig van deur tot deur. Natuurlijk hoef je dat niet zelf te doen! Professionele bureaus zoals Verspreiden.com nemen de verspreiding op zich. Bijkomend voordeel? Je kunt een veel groter gebied bereiken!

3. Maak het persoonlijk

Natuurlijk kun je ook met je flyers naar een drukke winkelstraat of vol station gaan en daar je flyers uitdelen. Leuk is dat je het dan extra persoonlijk kunt maken door je voor te stellen en tekst en uitleg te geven bij wat je doet.

4. Van business naar business

Als je in jouw regio goed om je heen kijkt, ontdek je vast bedrijven of instellingen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Maak een afspraak en zorg ervoor dat jullie flyers over en weer bij elkaar in een wachtruimte, spreekruimte of bij de receptie mogen leggen.

Flyers maken en verspreiden?

Dat treft, daar zijn wij goed in! We maken jouw flyers graag en zijn ook sterk in de verspreiding van je flyers. Weten ho ewe dat doen? Neem vandaag nog contact met ons op, via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com