7 februari 2024

13 maart: Dag van de bezorger

Bezorgers komen vrijwel dagelijks in elke straat. Ze bezorgen post en pakketten, weer of geen weer. Om hen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet organiseert PostNL op woensdag 13 maart 2024 de Dag van de bezorger.

De tweede woensdag van maart is steevast de Dag van de bezorger! De traditie ontstond in 2020 in Nederland en wordt ieder jaar groter. Sinds 2021 doet ook België mee. De dag is bedoeld om pakketbezorgers en postbezorgers te bedanken voor de prestatie die zij iedere dag leveren.

Deel je blijk van waardering
Pakketbezorgers krijgen op de depots een bedankje, aandacht en een feestje. Natuurlijk kan iedereen van deze dag een feestje maken, want we hebben de bezorgers allemaal nodig!  Geef op deze dag de bezorger bij jou aan de deur een kleine attentie of laat je kind een mooie tekening maken. Of bak een lekkere taart! Laat in ieder geval blijken dat jij zijn of haar werk waardeert! Of deel een bericht en gebruik daarbij de hashtag #dagvandepakketbezorger

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com