Huis aan huis verspreiding valt op

Huis aan huis verspreiding heeft een bewezen hoog rendement. Goed om te weten als je bijvoorbeeld je nieuwe klanten wil werven. Bijna alle Nederlanders (95%) lezen wel eens een reclamefolder. Dat zijn ruim 12 miljoen mensen! Circa de helft (46%) koopt bovendien regelmatig een product uit de folder.

Huis aan huis verspreiding voor meer naamsbekendheid

Bij een folder kun je denken aan een actiematig reclamemiddel waarmee je je aanbiedingen kenbaar maakt. Een folder is echter ook het uitgelezen medium om de naamsbekendheid van je bedrijf of winkel te verhogen. Nieuwe klanten moeten je eerst leren kennen en durven vertrouwen voordat ze inkopen bij je doen.

Hoe val je op?

80 procent van de Nederlanders leest gemiddeld 17 minuten per week folders. Folders krijgen dus zeker alle aandacht. Om zeker te weten dat jouw folder gelezen wordt, kun je overwegen om een sample mee te sturen. Een gebruikerservaring is de goede manier om je producten te introduceren en je doelgroep te overtuigen. Een andere mogelijkheid om op te vallen is te kiezen voor huis aan huis verspreiding van een flyer die afwijkt van de standaard. Als de lezer verrast wordt, zal de flyer de klant aanzetten om actief aan de slag te gaan met je bedrijf. Kies verder voor doorplaatsing online. Door te kiezen voor de doorplaatsing van je folder op onze website bereik je ook je online doelgroep.