Huis-aan-huis verspreiding

Huis-aan-huis verspreiding van folders is interessant. Uit onderzoek blijkt dat huis-aan-huis verspreiding leidt tot meer omzet. Uit de NOM Folder Monitor blijkt dat folders een netto bereik hebben van meer dan 11 miljoen lezers. 84% van de lezers komt naar aanleiding van de huis-aan-huis verspreiding van folders in actie. Bijvoorbeeld door informatie in te winnen of een aankoop te doen.

Huis-aan-huis verspreiding

Huis-aan-huis verspreiding van folders en reclamedrukwerk kan op verschillende manieren:

  • HAH verspreiding in een geseald folderpakket – je reclamefolder wordt in een sealbag gedaan en samen met andere folders huis-aan-huis verspreid
  • HAH verspreiding samen met de lokale huis-aan-huiskrant – je folder gaat als bijlage mee in deze krant
  • Aparte HAH verspreiding dus zonder andere post, andere folders of een krant

Natuurlijk hebben alle opties weer hun eigen voor- en nadelen. Zo is verspreiding in een geseald folderpakket meestal interessant vanwege de prijs. Een verspreiding samen met de lokale huis-aan-huiskrant heeft vaak een hogere attentiewaarde. En bij een exclusieve verspreiding die los op de mat valt weet je zeker dat je 100% aandacht krijgt van alle huishoudens binnen jouw verspreidgebied.

Kennis van huis-aan-huisverspreiding

Verspreiden.com heeft verstand van huis-aan-huis verspreiding van folders en reclamedrukwerk. Wij weten alles over de juiste verspreidingsvorm voor jouw folder. Kies je voor huis-aan-huis verspreiding voor jouw folder, dan helpen wij jou graag op weg!