Huis aan huis folders? Start met deze 3 tips!

Huis aan huis folders? Wij Nederlanders kunnen niet zonder. Dat laatste bewijst de Nom Foldermonitor jaar na ja. Huis aan huis folders hebben een enorme potentie. Grote en kleine retailers, A-merken, maar ook webshops maken succesvol gebruik van huis aan huis folders om hun doelgroep te bereiken en in beweging te zetten.

Starten met huis aan huis folders?

Ben je overtuigd van de kracht van huis aan huis folder, lees dan hier enkele praktische tips.

  1. Maak de verspreiding van huis aan huis folders eenvoudig meetbaar. Je kunt bijvoorbeeld huis aan huis folders verspreiden met daarop een kortingscode voor in jouw webwinkel. Met de codes kun je het effect meten van de huis aan huis folders.
  2. Zorg voor een goede segmentatie om de doelgroep te bereiken. Met alle data die inmiddels voor handen is, kunnen huis aan huis folders heel gericht verspreid worden. Er zijn zeker 500 kenmerken op je je de doelgroep voor je huis aan huis folder kunt selecteren. Eén van de makkelijkste manieren om te segmenteren is op basis van postcode.
  3. Zoek professionele hulp bij de verspreiding van jouw huis aan huis folders. Een segmentatie zoals hierboven beschreven kun je niet zelf doen. Daar heb je hulp bij nodig. En waarom zou je niet gebruik maken van alle kennis die is op dit gebied?

Diverse gespecialiseerde bureaus helpen je met het segmentatieproces. Uiteraard zijn er ook genoeg bureaus die graag met de huis aan huis folder zelf aan de slag gaan.