Huis aan huis folders samen lezen

Huis aan huis folders zijn populair. Met een totaalbereik van 12,7 miljoen lezers is de huis-aan-huis folder een krachtig medium. Uit onderzoek blijkt dat bijna iedere Nederland (96%) wel eens een huis aan huis folder leest. En gemiddeld onderneemt 1 op de 4 consumenten actie naar aanleiding van de folder.

Cijfers bewijzen jaar na jaar dat de folder onverminderd populair is. Zelfs onder jongeren scoort de huis aan huis folder. Maar liefst 80% van de 15- tot 19-jarigen geeft aan de huis aan huis folders te zullen missen. En dit percentage stijgt met de leeftijd. Bijzonder is ook dat 79% van de lezers de folder deelt met een partner. Twee keer lezen! Dat is dus twee keer zo veel aandacht!

Huis aan huis folders wérken

Meten is weten. Vanzelfsprekend dat retailers die huis aan huis folders bezorgen, dat ook doen. Zij zien dat 29% procent, dat is bijna één derde (!), van de omzet afkomstig is van hun folderverspreiding. En 62% van de retailers ziet een stijging in het websitebezoek na verspreiding van huis aan huis folders. Overtuigende cijfers die onderstrepen dat huis aan huis folders een goede investering zijn. Meer omzet, meer klanten in de winkel en meer bezoekers van de website. Tel uit je winst!