Huis aan huis folders geven je bedrijf een gezicht

Huis aan huis folders verspreiden is dé manier om aandacht voor je bedrijf of marketingboodschap te krijgen. En hoewel er online tal van advertentiemogelijkheden zijn, zijn er nog steeds genoeg redenen om je bedrijf te promoten met huis aan huis folders. Sluit de informatie van je folder aan op de informatie die jij op je website hebt staan, dan vergoot dat de geloofwaardigheid van jouw bedrijf. Hier nog meer voordelen van huis aan huis folders.

Huis aan huis folders blijven hangen. 

Terwijl een online advertentie erg goed op de doelgroep gericht kan worden, is een internetgebruiker snel zijn aandacht kwijt. Eén klik en je advertentie is verdwenen! Terwijl mensen een folder altijd in de hand nemen. Ook al leggen ze in het ergste geval jouw huis aan huis folder direct bij het oud papier, ze hebben je bedrijf en jouw boodschap wél gezien!

Een huis aan huis folder geeft je een gezicht.

Het begint bij de vormgeving van je folder. Ziet deze er uit zodat het jou en je bedrijf juist presenteert? Neem jij jezelf en je bedrijf serieus, zorg dan ook dat je dat uitstraalt met je folder!

Een huis aan huis folder is gemakkelijk om je assortiment te laten zien. 

Laat zien wat je in huis hebt. Presenteer jouw producten (diensten) zoals het in een perfecte situatie zou zijn. Of laat zien hoe en door wie jouw product of dienst wordt gebruikt om je doelgroep aan te spreken.

Mensen lezen liever print. 

Er zitten vele gemakken aan folders. Om te beginnen kun je folders gemakkelijk meenemen om even door te lezen. Ook nemen mensen langer de tijd om je huis aan huis folder te lezen vergeleken met online reclame.

Met een huis aan huis folder word je beter gezien. 

Online aanwezigheid is natuurlijk prima. Maar in de meeste gevallen zijn mensen naar je op zoek. Mensen die je kennen vinden je natuurlijk, maar als dat niet het geval is, is er eigenlijk geen enkele reden om op je website te komen. Terwijl je een huis aan huis folder bij een breed publiek in de brievenbus kunt gooien. En natuurlijk zullen niet alle ontvangers klanten worden maar het zijn in ieder geval wel allemaal potentiële klanten!