Huis aan huis folder

Huis aan huis folder is een middel met een bewezen hoog rendement. De huis aan huis folder scoort goed bij de ontvanger. De huis aan huis folder is daarom bijzonder interessant als je gericht je doelgroep wilt bereiken.

Je huis aan huis folder kan op verschillende niveaus verspreid worden: landelijk, op postcode, plaats of provincie, ongeadresseerd en/of geadresseerd. Verder kun je kiezen op je je huis aan huis folder wilt verspreiden samen met alle bekende retailers of juist apart. Soms kun je voor je huis aan huis folder kiezen voor een doelgroep selectie, zodat je nog gerichter binnenkomt.

Tips huis aan huis folder

1. Val op met je huis aan huis folder

Elke week vinden consumenten een groot aantal huis aan huis folders in de brievenbus. Het blijkt dat een opvallende huis aan huis folder eerder bekeken wordt. Daarmee is de kans dus ook groter dat iemand besluit een product uit je huis aan huis folder te kopen.

2. Zorg voor regelmatige bezorging van je huis aan huis folder

Een eenmalige huis aan huis folder levert weinig op. Consumenten houden van regelmatig en houden na verloop van tijd rekening met jouw huis aan huis folder. Met een regelmatige verspreiding haal je dus veel meer winst.

3. Herkenbare huis aan huis folder

Herkenbaarheid is van groot belang voor je (potentiële) klanten. Zorg dus dat je huis aan huis folder herkenbaar is; mensen weten dat deze van jouw bedrijf of winkel is.

4. Overweeg coupons in je huis aan huis folder

Overweeg de mogelijkheid van coupons in de huis aan huis folder. (Potentiële) klanten kunnen deze inleveren in de winkel en zo een korting kunnen krijgen. Zo kun je direct het effect meten van je huis aan huis folder.

Conclusie: huis aan huis folder wérkt

Wie kiest voor huis aan huis folders ontdekt de kracht van de brievenbus. Een huis aan huis folder wérkt. Veel mensen nemen de huis aan huis folders op hun gemak door. De gemiddelde leestijd bedraagt maar liefst 17 minuten. Dat is ruim een kwartier exclusieve aandacht voor jouw huis aan huis folder. Dat is een bijzonder hoge score. Mensen lezen huis aan huis folders graag om op de hoogte te zijn van aanbiedingen. Maar ook het opdoen van inspiratie is reden om een huis aan huis folder open te slaan. Tot slot geven de lezer van huis aan huis folders aan dat ze de folders lezen tijdens een moment van ontspanning. Goed om te weten als je jouw huis aan huis folder gaat ontwerpen!