Huis aan huis folder heeft effect

De huis aan huis folder is een uitstekend reclamemedium. De huis-aan-huis verspreide reclamefolder zet aan tot actie ! Eigenlijk kunnen wij Nederlanders maar moeilijk zonder. Dat blijkt uit de NOM Folder Monitor 2016. Bijna de helft van de lezers van de folder (46%) koopt regelmatig een product uit de folder. En maar liefst driekwart van de lezers (76%) leest de folder in de hoop daarin de beste aanbiedingen te vinden.

We sommen vijf redenen op waarom bedrijven een huis aan huis folder zouden moeten opnemen in hun marketingactiviteiten.

Bereik

De huis aan huis folder heeft een enorm bereik. De folder wordt gelezen door 11,1 miljoen mensen (83%), verdeeld over alle leeftijds- en welstandklassen.

Leestijd

Mensen besteden gemiddeld 17 minuten aan het lezen van huis aan huis verspreide folders Deze worden vaak ’s avonds gelezen. Ook als ontspanning.

Actie

Een huis aan huis Folder zet aan tot actie! Meer dan de helft (60%) van de lezers overweegt bepaalde aankopen te doen na het lezen van een huis aan huis folder. Bijna de helft koopt regelmatig iets uit de folder. Aanbiedingen zijn bovendien de belangrijkste drijfveer voor mensen om huis aan huis folders te bekijken. Nederlanders zijn gek op koopjes.

Waardering

Meer dan helft van de Nederlanders zou de papieren folder ‘missen’ als deze zou verdwijnen. Dat verklaart ook et rapportcijfer. Vrouwen geven de huis aan huis folder een 7,1, mannen een 6,6.

Interessante prijs

Huis aan huis folders maken en verspreiden is niet duur. Kies voor een professioneel bureau dat hier alles van weet en je zo goed mogelijk begeleid.