Huis aan huis flyers bezorgen

Huis aan huis flyers bezorgen is een snelle, goedkope en slimme manier om je doelgroep te bereiken.  Het huis aan huis verspreiden van flyers is een perfect communicatiemiddel om actiegericht en rechtstreeks met je doelgroep te communiceren. Huis-aan-huis reclame is bovendien een middel met een bewezen hoog rendement.

Voor het drukken en verspreiden van flyers vind je in Nederland tal van (online) aanbieders. Let bij je keuze op de professionaliteit van de aanbieder. Vraag bijvoorbeeld referenties op en vraag een offerte.

Open dag of opening

Flyers bestaan vaak uit één blad papier dat aan één of twee kanten bedrukt is. De huis aan huis flyer is met name geschikt voor actiematig nieuws. Je kunt daarbij denken aan een speciale aanbieding, een Open Dag, feestelijke opening of de introductie van een nieuw model auto.

Flyers bezorgen

De bezorging van flyers kun je op verschillende manieren organiseren. Zorg dat je een duidelijk beeld heb van je doelgroep en waar die doelgroep woont. Met andere woorden, ken je klanten en pas daar het verspreidingsgebied van je flyers op aan. Het is mogelijk om voor de huis aan huis flyers heel specifieke gebieden te selecteren op basis van postcode. Zo voorkom je dat je reclame maakt voor luiers in een wijk waar ouderen wonen of voor nieuwe, dure autos in een wijk waarin het inkomen onder modaal ligt.