Geadresseerde verspreiding Sandd

Verspreiden.com regelt de geadresseerde verspreiding van je direct mail via PostNL, nu Sandd niet meer bestaat. We hebben volop ervaring en weten dus hoe je je direct mail zo effectief mogelijk kunt inzetten. We kijken naar wijken, plaatsen en regio’s om te zien waar de respons op je direct mail het hoogste is.

Vanzelfsprekend maken wij afspraken over een kwalitatief goede bezorging. Dit begint met een compleet en actueel adressenbestand. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle direct mail campagne. Natuurlijk denken we graag met je mee over de juiste opzet hiervan. Net als jij, willen we het aantal retouren van de direct mail zo laag mogelijk houden.

Up to date adressenbestand

Telkens als we een direct mail voor je verzorgd hebben, ontvang je een rapportage van de retouren, inclusief de reden van retour. Dit is een ideale manier om je adressenbestand up to date te houden. PostNL bereikt je doelgroep samen met Verspreiden.com gericht en effectief met direct mail.

Meer weten over direct mail met PostNL in plaats van Sandd?

Wil je meer weten over de geadresseerde verspreiding van direct mail met PostNL? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.