Geadresseerde verspreiding PostNL

Geadresseerde verspreiding van je direct mail heeft een groot effect. Logisch, de folder wordt gericht geadresseerd en valt zo in de brievenbus, samen met alle andere post. Verspreiden.com werkt hiervoor samen met PostNL. PostNL bezorgt je direct mailing binnen Nederland tussen dinsdag en zaterdag.

De attentiewaarde van direct mail verspreid met PostNL is zeer hoog, omdat je kaart, folder of brief samen met de post van die dag wordt bekeken. Wij adviseren deze manier van direct mail voor het bereiken van (potentiële) klanten en specifieke doelgroepen.

 

Onze direct-mail mogelijkheden
Lage portotarieven

Omdat we grootschalig volume inkopen, profiteer jij daar als klant van. Onze portotarieven liggen fors lager dan bijvoorbeeld het postzegeltarief.

Prijs berekenen

Adressen aankopen

Heb je geen adressen? Wij leveren zowel consumentenadressen als zakelijke adressen. Selecteer deze mogelijkheid in het bestelproces van de webshop.

Naar het bestelproces

Complete mailing

Wij verzorgen je complete mailing. Of dat nu een kaart, een brief in envelop of een brochure in een seal is, wij kunnen je compleet ontzorgen.

Bekijk de mogelijkheden

Meer weten over folderverspreiding met PostNL?

Interesse in geadresseerde verspreiding via PostNL? Wij adviseren je graag en nemen het hele traject zorgvuldig uit handen. We vertellen je graag hoe. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Direct-mail bestellen
Verspreiden.com en PostNL
  • De ideale combinatie
  • Alle DM mogelijkheden
  • Een vaste contactpersoon