Folders verspreiden: keer op keer

Folders verspreiden en dat keer op keer doen, versterkt de kracht ervan. Herhaling is de kracht van de boodschap wordt ook wel gezegd. Soms moet een boodschap vaker langskomen voordat hij blijft hangen. Denk maar aan de commercials op tv. Soms zie je de boodschappen in verschillende reclameblokken voorbij komen. Dat wérkt. Juist de herhaling maakt dat je boodschap blijft hangen.

Natuurlijk werkt herhaling ook bij folders verspreiden. Folders verspreiden kun je eenmalig doen, maar je kunt er ook voor kiezen om met enige regelmaat folders te verspreiden. Zo blijft je boodschap beter hangen.

Aandacht vasthouden

Een boodschap moet gemiddeld meer dan drie keer langskomen, wil deze blijven hangen. Het kan gebeuren dat met het verspreiden van jouw folder, deze bedolven wordt onder de folders van anderen. Door nog een keer een folder te verspreiden, val je misschien wél op in de brievenbus.

Meerdere kanalen

Naast folders verspreiden kun je er ook voor voor kiezen om via andere kanalen zichtbaar te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een mailing versturen of bijvoorbeeld een advertentie plaatsen of een Facebook campagne starten. De ontvanger heeft het vaak niet bewust door, maar hij wordt op deze manier constant beïnvloed door jouw winkel, product of dienst. Ook dit is de kracht van herhaling. De verschillende kanalen versterken elkaar hier.