Folders laten bezorgen

Folders laten bezorgen heeft een positief effect op je omzet. Je maakt op die manier gebruik van de kracht van de brievenbus. Uit de NOM Folder Monitor 2016 blijkt dat 46% van de ontvangers regelmatig een product uit de folder koopt. Folders laten bezorgen is dus een slimme en effectieve marketingactie.

Folders laten bezorgen in Nederland kan op verschillende manieren. En natuurlijk hoef je niet direct heel Nederland als verspreidingsgebied te kiezen. Je kunt heel fijnmazig die postcodes kiezen waar jij reclame wilt maken voor jouw bedrijf, winkel of restaurant. Slim kiezen dus; precies daar waar jouw doelgroep woont.

Verschillende manieren

Om folders te laten bezorgen, kun je kiezen om je folder te laten opnemen in het wekelijkse folderpakket. Deze zijn er geseald maar ook ongeseald. Het is ook mogelijk om folders te laten bezorgen in combinatie met de plaatselijke huis aan huis weekkrant. En wat dacht je van verspreiding via de postbode? Ook dat kan! Voordeel is dat je hiermee alle huishoudens kunt bereiken. Zelfs die die een anti-reclame sticker op de voordeur hebben. Bovendien krijgen folders die bezorgd worden samen met de dagelijkse post vaak veel aandacht. Immers, bij het doornemen van de post van die dag wordt automatisch jouw folder ook bekeken.