Folders drukken en verspreiden

Folders drukken en verspreiden geeft je omzet een boost. Met de juiste partner voor het drukken en verspreiden van folders bereik je je doelgroep. Voor meer klanten & meer omzet is folders drukken en verspreiden een slimme keuze!

Folders drukken en verspreiden wérkt. Maar liefst 83% van de ontvangers leest regelmatig een folder. En dat kan jouw folder zijn!

Folders worden gelezen

Papieren folders bereiken wekelijks 12,7 miljoen mensen en 83% van die ontvangers leest de folders regelmatig. Het is echt een rustmomentje in de avond: hét moment om gemiddeld 17 minuten aan de folders te besteden. Mensen lezen de folders om op de hoogte te zijn van aanbiedingen (76%). Maar, geeft een groot deel van de lezers aan, een folder zorgt ook voor ontspanning. Bijna de helft leest ter ontspanning en komt naar aanleiding hiervan in actie. Bijvoorbeeld door regelmatig producten te kopen die in de folder staan (46%).

Folder drukken en verspreiden in marketingmix

Het blijft niet bij lezen alleen, lezers doen ook wat met de informatie uit folders. 81% van de folderlezers komt na het lezen in actie. Die actie kan het bezoeken van winkel of website zijn, het aanvragen van meer informatie of het doen van een aankoop. Dat is niet incidenteel: 46% koopt regelmatig een product uit een folder. De folder is dus een effectief medium dat zeker niet mag ontbreken in de marketingmix, niet alleen voor retailers maar ook voor e-tailers.

Bron: NOM Folder Monitor 2016