Folder verspreiden bij feestdagen

Een folder verspreiden bij feestdagen is een handige manier om te profiteren van de feestelijkheden. Er zijn tal van feestdagen te bedenken waarbij een folder verspreiden een slimme zet is. Denk maar eens aan folders bij Sinterklaas, kerst, Koningsdag, Pasen, Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag.

Hoewel alle genoemde feestdagen een ander karakter hebben, zijn het wel de momenten waarop Nederlanders iets extra’s willen doen. Extra lekker eten, een bijzonder cadeau of een mooie kaart. Het is heel eenvoudig om hier met je folder op in te spelen.

Folder met goede opmaak

Wil je een folder verspreiden rond één van deze feestdagen, zorg dan dat je optimaal profiteert. Geef je een folder een mooie, opvallende uitstraling mee. Een uitstraling die onmiddellijk opvalt. En natuurlijk aansluit bij het thema. We zijn in de stemming en extra gebrand om juist alles te lezen waarmee we de feestdagen extra gezellig kunnen maken. Maar ook extra voordelig.

Folders zijn populair

Dit laatste betekent een goede aanbieding onmisbaar is in je folder. Natuurlijk één die aansluit bij het thema. Nederlanders profiteren nu eenmaal graag van koopjes. Zo lok je mensen naar je winkel of restaurant toe.  Uit onderzoek blijkt dat 60% van de lezers bereid is tot het doen van aankopen na het lezen van een folder. 46% koopt regelmatig een product uit een folder. Aantrekkelijk percentages dus en genoeg om te concluderen dat een folder verspreiden loont.