Flyers verspreiden per provincie

Flyers verspreiden? Maar wil je maar één of meerdere provincies bereiken? Dat is makkelijker dan je denkt. Kies het gewenste formaat en materiaal voor de verspreiding van je flyer. Op basis van postcodes kies je de gewenste verspreidingsgebieden.

Flyers verspreiden kan op een slimme manier. Binnen het wekelijkse reclamedrukwerk zit een enorme verspilling. Retailers verspreiden nog massaal op 4-positie postcodeniveau. Met als gevolg dat mensen reclamefolders ontvangen, die niet voor hen bestemd zijn. Of waarin ze niet zijn geïnteresseerd.

Intelligent verspreiden

Flyers verspreiden kan ook met een intelligente aanpak. Een intelligent verspreidplan maakt slim gebruik van alle mogelijkheden voor het verspreiden van de flyer. Alles valt en staat bij de vertaalslag van de juiste data. Kennis van de klant (adres of 6-positie postcode) leidt tot kennis van de doelgroep en waar deze zich bevindt. Door verschillende verspreidniveaus (en daarmee ook verspreidvormen) te combineren, ontstaat een hybride verspreidplan. Gebieden met voldoende omzet-, klant- en/of doelgroep penetratie kunnen op deze manier efficiënt worden ingevuld. Een hogere penetratie met huis-aan-huis flyers. Een lagere penetratie met direct mails.

Verspreidniveau

Het verspreidniveau is een belangrijke factor bij de keuze voor een of meerdere verspreidvorm(en). Er kan onderscheid worden gemaakt tussen de volgende niveaus (in oplopende volgorde van fijnmazigheid):

  • 4-positie postcode – Gemiddeld ca. 1.860 huishoudens
  • Bezorgwijk – Gemiddeld ca. 270 huishoudens
  • 6-positie postcode – Gemiddeld ca. 17 huishoudens
  • Adresniveau – 1-op-1 bereik van huishoudens