Flyers verspreiden loont

Flyers verspreiden kun je om verschillende redenen doen. Bijvoorbeeld om een Open Dag of opening extra bekendheid te geven. Of om over een speciale voordeelactie te vertellen. Een nieuw model auto, nieuwe bestellijst voor je afhaalrestaurant of een braderie; door flyers te verspreiden attendeer je mensen op jouw bedrijf en jouw activiteiten.

Flyer verspreiden loont. Je profiteert van maximaal bereik tegen relatief lage kosten. Want een flyer is relatief goedkoop. Het bestaat uit één vel A4 of een andere, kleinere papiermaat. Eén vel papier dus, zonder vouwen of nietjes. Doordat de actiematige inzet is ook de fotografie, tekst en vormgeving niet ingewikkeld. In feite moet in één oogopslag duidelijk zijn wat je boodschap is.

Flyers verspreiden via de brievenbus

Flyeren is inmiddels een Nederlands woord geworden. Het is een uitstekende methode om informatie onder een grote groep mensen kenbaar te maken. Je kunt flyers in de winkelstraat laten uitdelen, maar veel handiger is om ervoor te kiezen je flyers te verspreiden via de brievenbus.

Flyers verspreiden op postcode

Kies je voor brievenbus verspreiding, dan kun je specifieke postcodes selecteren waar jouw flyer verspreid moet worden. Je kunt daarbij denken aan wijken, dorpen en steden waar jouw potentiële doelgroep woont. Zo bereik je precies degenen die je zoekt.