Flyers verspreiden is kort én krachtig

Flyers verspreiden is een slimme manier om je boodschap kort én krachtig over te brengen. Flyers zijn ideaal voor korte eenvoudige boodschappen. Een Open Dag, een feestelijke opening, een gratis proefrit of een eenmalige stuntverkoop. Het zijn allemaal prima redenen om flyers te verspreiden.

Anders dan een folder bestaat een flyer uit maar één vel papier. Deze is aan één of twee kanten bedrukt. Met jouw boodschap. Zorg dat deze helder en duidelijk is. Verspil niet te veel woorden, maar kies ze zorgvuldig. Als je flyers verspreidt, moet je boodschap in één oogopslag duidelijk zijn.

Flyers die wérken

Goede pakkende teksten op flyers zijn wervend en positief. Maak duidelijk wat het voordeel is voor de lezer. Kortom, waarom moet hij of zij jouw Open Dag of opening bezoeken? Naast tekst is de vormgeving van belang. Kies voor beeldmateriaal dat de boodschap vertelt en kracht bij zet. Bij een Open Dag laat je zien bij welk bedrijf of instelling het is. Een gratis proefrit? Natuurlijk met het nieuwe modelauto prominent in beeld. En een eenmalige stuntverkoop laat direct zien wat je verkoopt en welk voordeel er te behalen is.