Flyers verspreiden; breed of geselecteerd publiek

Flyers verspreiden is een erg goed marketinginstrument. Natuurlijk zijn de kwaliteit van het ontwerp, de inhoud van de boodschap en de manier waarop de flyers verspreid worden, bepalend voor hoe effectief jouw campagne daadwerkelijk is.

Flyers kunnen een breed publiek bereiken door ze deur aan deur te verspreiden of juist gericht op een specifieke doelgroep. Je kunt ook flyers verspreiden door ze uit te delen op straat, een beurs of tijdens een evenement. Je kan ze simpelweg overal uitdelen, waar je doelgroep zich ook maar bevindt. Wil je flyers verspreiden, denk dan goed na over de manier waarop je ze gaat verspreiden, of laat je adviseren door een expert.

Flyers maatwerk

Wie flyers gaat verspreiden, zal snel ontdekken dat er geen one-size-fits-all ontwerp is dat werkt. Je kunt variëren met verschillende maten en materialen om te kijken wat het beste bij jouw bedrijf of product past. Of welke het beste werkt. Voor een accountantskantoor dat flyers wil laten drukken kies je iets anders dan voor een sportschool. Ook heeft het met je doelgroep te maken en waar ze zijn als ze de flyer onder ogen krijgen. Ga je flyers verspreiden op straat? Kies dan voor een makkelijk te hanteren formaat zoals A5 flyers. Zo kunnen jouw (potentiële) klanten je flyers gemakkelijk mee naar huis nemen.