Flyers kosten wegen op tegen de baten

Flyers laten drukken is betaalbare marketing. Flyers laten drukken is een goede keus voor kleine ondernemingen en starters, omdat de kosten van flyers heel schappelijk zijn. Via online drukkerijen kunnen de flyers goedkoop worden geprint of gedrukt. Dat komt omdat deze drukkerijen vaak vaak bulkorders verzamelen waardoor de flyers kosten gering blijven.

De online drukkerijen drukken de kosten van flyers door bijvoorbeeld een dag lang orders voor een bepaald formaat flyer te verzamelen. Deze worden dan in één keer verwerkt. Zo houden ze de flyers kosten laag. Voor starters en kleine bedrijven is dit bovendien een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Kosten verspreiden

Als de flyers klaar zijn, moet je nog kosten maken om de flyers te verspreiden. Dat kan natuurlijk via huis aan huis verspreiding of via PostNL. Dit zijn kosten waarmee je rekening moet houden bij het begroten van je flyers kosten. Natuurlijk kun je ook vragen of een aantal van je medewerkers op straat gaan flyeren.  Flyeren zorgt voor één-op-één contact; een flyer kan uitgereikt worden aan de massa, maar ook aan de personen die in de doelgroep vallen en is daarom erg doeltreffend. Lukt het je niet zelf om hiervoor mensen op de been te brengen, denk dan aan het inschakelen van een promotieteam. Uiteraard verhoogt dit de totale flyer kosten.