Flyers in Nederland

Flyers in Nederland; van simpel kopietje tot professioneel drukwerk

Flyers verspreiden in Nederland heeft bijzonder veel effect. We zijn nu eenmaal een volkje dat graag op koopjes jaagt en het liefst geen enkele aanbieding misloopt. Flyers in Nederland worden massaal gelezen en hebben veel effect. Om die reden kiezen tal van retailers voor het verspreiden van folders en flyers in Nederland.

Flyers in Nederland zijn ongekend populair. Flyers bestaan uit een enkel blad die aan één of twee zijden bedrukt is. Een flyer heeft als doel om op te vallen en mensen nieuwsgierig te maken. Je kunt een flyer gebruiken voor een korte boodschap over een evenement, een aanbieding, een Open Dag of een opening. De ontvanger van de flyer hoeft dan geen lange teksten te lezen; de boodschap komt meteen over.

Flyers in Nederland

We kennen in Nederland flyers die heel eenvoudig zijn. Gekopieerde teksten op gekleurd A4 of A5 papier dat door bijvoorbeeld de buurtvereniging, de sportvereniging of het Koningsdagcomité wordt verspreid. Daarnaast kennen we in Nederland de professionele flyers, die bijvoorbeeld via het wekelijkse sealpakket worden verspreid. Hierop vind je vaak aantrekkelijke aanbiedingen die aanzetten tot snelle actie. De flyer wordt veelal gezien als goedkoop drukwerk omdat echt actiematig wordt ingezet. Daarom is ook de papierkwaliteit van de flyer beperkt. Voor strooibiljetten of strooi flyers gebruiken we in Nederland veelal 90 grams papier. Wil je je flyer in Nederland verspreiden dan adviseren we 135 grams papier.