Flyers drukken en verspreiden

Flyers drukken en verspreiden is dé manier om jouw opening, Open Dag, autoshow of kortingsactie bij veel mensen onder de aandacht te brengen. Een flyer is een relatief goedkoop en eenvoudig te maken communicatiemiddel dat – huis aan huis verspreid – veel aandacht krijgt. Flyers drukken en verspreiden wérkt! Het wordt gegarandeerd druk bij jouw evenement.

Onze verspreidmogelijkheden
In het folderpakket

Wil je opvallen in het folderpakket tussen de landelijk bekende merken? Dan kies je voor verspreiding in het folderpakket.

Ontdek meer

Met de huis-aan-huiskrant

Wil je gezien worden bij de lezers van de lokale huis-aan-huiskrant? Kies voor verspreiding met de lokale huis-aan-huiskrant.

Selecteer verspreidgebied

Los door de brievenbus

Jouw flyer, folder of krant helemaal los door de brievenbus? Kies dan voor het product met de hoogste attentiewaarde.

Start je selectie

Duidelijke boodschap

Flyers drukken en verspreiden is relatief goedkoop. Logisch, een flyer is altijd maar één vel papier, bijvoorbeeld van A4-formaat of A5-formaat. Door beide kanten te gebruiken, heb je voldoende ruimte om je korte, actiematige boodschap kwijt te kunnen. Als je kiest voor een flyer moet je boodschap kort en duidelijk zijn. Eigenlijk moet in één oogopslag duidelijk zijn wat je boodschap aan de lezer is. Zoals: Vandaag Open Dag, Gratis proefrit of Matrassen voor stuntprijzen.

Flyers drukken en verspreiden
  • Alle verspreidmogelijkheden
  • In Nederland en België
  • Alles onder één dak
Flyers verspreiden

Wil je jouw flyers huis aan huis verspreiden, dan heb je daar geen toestemming of vergunning nodig van de gemeente. Wij hebben volop ervaring met het drukken en verspreiden van flyers in alle gemeenten van Nederland en België. Zo weet je zeker dat jouw flyer bij de juiste doelgroep in de brievenbus valt.