Flyers drukken en verspreiden in Nederland en België

Flyers drukken en verspreiden is een bekend marketinginstrument. Vrijwel altijd levert het een hele goede response op, en zorgt het voor een betere naamsbekendheid van je merk, bedrijf of winkel.

Response

Wist je dat meer dan 70% je flyer ook helemaal leest? En dat 32% zelfs actie onderneemt? De cijfers liegen er dus niet om, en het is dan ook zeker de moeite waard om het een keer uit te proberen. Veel ondernemers die huis-aan-huis verspreiden blijven het herhalen, omdat blijkt dat er na iedere campagne goede resultaten volgen. Het is zelfs zo dat wanneer je jouw campagne vaker herhaalt, je meer response kunt verwachten. De zichtbaarheid van jouw bedrijf wordt met het steeds herhalen van jouw verspreiding namelijk aanzienlijk verhoogt.

Verspreidplatform

Verspreiden.com is hét verspreidplatform voor Nederland en België. Ons platform is een alles in 1 oplossing voor drukwerk, verspreiding, logistiek en ontwerp. In een handig bestelproces zie je bij ons alle mogelijkheden voor huis-aan-huisverspreiding en direct-mail. De mogelijkheden worden steeds verder uitgebreid. Zo heb je de keuze uit flyers, folders, kaarten, brochures of kranten. Bij alle categorieën is er vervolgens weer de keus uit diverse formaten en papiersoorten. Ook is het mogelijk om de vormgeving van jouw huis-aan-huisverspreiding te laten verzorgen door Verspreiden.com.

Nederland en België

Zowel in Nederland als in België kan Verspreiden.com jou helpen met het opzetten van een huis-aan-huis campagne. We kennen dus ook alle verschillen die er zijn. Zo is er in België in veel gemeenten sprake van een gemeentetax. Dat is in Nederland niet het geval. In Nederland is er in sommige gemeenten sprake van een ja-sticker beleid. Dat beleid is in België niet actief. In zowel Nederland als België bieden we een aantal verspreidmogelijkheden aan. Flyers drukken en verspreiden kan met een folderpakket, met de huis-aan-huiskrant, met het postbedrijf of zelfs helemaal exclusief op de deurmat.

 

Onze alles in 1 oplossing
Verspreiding

Huis-aan-huisverspreiding i.c.m. zowel het folderpakket, de huis-aan-huiskrant of zelfs los door de brievenbus. We zijn actief in Nederland én België.

Verspreiding bestellen

Drukwerk

Flyers, folders, brieven, kranten, magazines of andere wensen? Je kunt het eenvoudig mee bestellen, maar je mag ook zelf je drukwerk aanleveren.

Drukwerk en verspreiding

Vormgeving

Ook de vormgeving door ons laten verzorgen? Onze vormgevers maken van jouw wensen een creatieve lay-out. Selecteer deze optie in het bestelproces.

Naar het bestelproces

Verspreiden van flyers

Heb je vragen over het verspreiden van flyers, wil je weten of het rendabel en geschikt is voor jouw doel, of heb je een andere vraag? Bij Verspreiden.com staan wij continu klaar voor onze klanten om jouw kosteloos te voorzien van het beste advies.

Meer informatie nodig, of al overtuigd? Plaats je bestelling op dev.verspreiden.com, of bel 0113 70 02 02 om samen met ons je plan helemaal door te spreken. Natuurlijk kun je ons ook bereiken per e-mail. Wanneer je een bericht stuurt naar support@trainews.nl nemen wij op werkdagen altijd binnen 2 uur contact met je op.

Verspreiding bestellen
Jouw voordelen
  • Alles in 1 verspreidplatform
  • Zelf drukwerk leveren mogelijk
  • Direct prijzen berekenen
  • Vormgeving service