Flyers bezorgen: snel, goedkoop en effectief

Flyers bezorgen is de ideale manier om jouw evenement onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Wat ga je organiseren? Een feest, foodtruckfestival of een braderie. Kondig het aan met een eenvoudige flyer.

Flyers bezorgen kan huis aan huis. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ze uit te delen. Als je zorgt voor een aansprekende lay-out is de kans groot dat jouw doelgroep de flyer bekijkt. Kies voor een aansprekende kop, een pakkende foto en beperk de hoeveelheid tekst. De ontvanger moet het in een oogwenk kunnen lezen. Een handige leidraad voor het bepalen van de inhoud van je flyer is: (voor) wie, wat, waar, waarom en wanneer. Als je die vragen beantwoordt in je flyer, wordt het gegarandeerd druk.

Detailhandel flyers bezorgen

Ook voor de detailhandel zijn flyers een aantrekkelijk medium. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om kortingsbonnen of aanbiedingen te verspreiden. Bied ze bijvoorbeeld aan in het winkelcentrum, bezorg de flyers huis aan huis of plaats ze onder de ruitenwissers op de parkeerplaats. Dan kan jouw potentiële klant desgewenst direct zijn slag slaan. Als je slim bent, vraag je je klanten bij inlevering hun naw-gegevens. Zo kun je niet alleen tellen hoeveel respons de flyers opleveren, maar verzamel je gelijk ook interessante informatie voor een klantendatabase.