Flyer verspreiden is goede marketingtool

Een flyer verspreiden is ook vandaag de dag nog erg interessant. Flyer verspreiden is immers een makkelijke manier om nieuwe en bestaande klanten te bereiken.

Ga je een flyer verspreiden, dan kan deze specifiek voor jouw actie ontworpen worden. Om een effectieve campagne te voeren is het belangrijk om goed na te denken over het formaat, de kleuren, dikte en jouw boodschap. Een flyer verspreiden is een goed voorbeeld van betaalbare marketing.

Betaalbaar

Een flyer verspreiden is vooral een goede keus voor kleine ondernemingen en starters, omdat het betaalbaar is. Via online drukkerijen kunnen de flyers goedkoop worden geprint of gedrukt omdat deze vaak bulkorders verzamelen en de kosten laag houden. Voor starters en kleine bedrijven is dit meestal een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Een flyer met meerdere doelen

Omdat de flyer aan jouw specifieke wensen voldoet, betekent het dat deze meerdere doelen dienen. Flyers kunnen dubbelzijdig worden geprint of gedrukt. Zo kun je dus aan de ene zijde je actie promoten en aan de andere zijde een formulier plaatsen. Als jij bijvoorbeeld een afhaalrestaurant hebt, kun je de flyer ook gebruiken als menukaart. En verkoop je vuurwerk dan kan de flyer ook direct een bestelformulier zijn.

Flyer met een ‘call to action’

Ga je een flyer verspreiden denk dan ook aan een duidelijke call to action.  Dit kan zijn: om naar een Open Dag te komen, je product te kopen of om je in te schrijven voor een nieuwsbrief. Als je producten wilt gaan verkopen, overweeg dan om een kortingsbon op je flyer te zetten. Zeker weten dat mensen daar op af komen.