Flyer kosten

Flyer kosten hebben hoofdzakelijk betrekking op de kosten voor het ontwerp, de kosten voor het drukwerk en de kosten voor de verspreiding van de flyer. Een flyer is een enkelzijdig- of dubbelzijdig bedrukt pamflet. Een flyer wordt vaak gebruikt voor één korte, duidelijke boodschap zoals een Open Dag, de introductie van een nieuw model auto of een braderie. Vaak ook worden flyers ook verspreid als kortingsbonnen voor een bepaalde winkel- of horecaformule om extra klanten te trekken.

Verschillende flyerkosten

De eerste flyer kosten waarmee je rekening moet houden, is het ontwerp. Misschien kun je zelf iets maken in Phtoshop anders is het verstandig een professioneel bureau in te schakelen. Immers, je wilt wel dat je flyer effect heeft! Is je flyer eenmaal ontworpen dan zal deze gedrukt of gekopieerd moeten worden. Ook hieraan zijn kosten verbonden.

Flyer kosten verpreiden

Nu de stapel met flyers klaar is, moet je nog kosten maken om de flyers te verspreiden. Dat kan natuurlijk via huis aan huis verspreiding of via Post NL. Ook dit telt mee in de totale flyerkosten. Natuurlijk kun je ook vragen of een aantal van je medewerkers op straat gaan flyeren.  Flyeren zorgt voor één-op-één contact; een flyer kan uitgereikt worden aan de massa, maar ook aan de personen die in de doelgroep vallen en is daarom erg doeltreffend. Lukt het je niet zelf om hiervoor mensen op de been te brengen, denk dan aan het inschakelen van een promotieteam. Uiteraard verhoogt dit de totale flyer kosten.