Flyer drukken en verspreiden

Een flyer drukken en verspreiden betekent kiezen voor maximaal bereik tegen relatief lage kosten. Een flyer drukken en verspreiden is goedkoop omdat een flyer veelal uit één vel bestaat. Eén vel papier dus, zonder vouwen of nieten. Een flyer drukken en verspreiden doe je het best met een professionele partijen die verstand heeft van drukken én verspreiden.

Een flyer bevat meestal maar één boodschap: een spetterende aanbieding, een Open Dag of de bestellijst van jouw pizzeria of afhaalrestaurant. Flyers drukken en verspreiden regel je gemakkelijk zelf. Je kunt flyers in de winkelstraat laten uitdelen, maar veel handiger is om te kiezen voor huis aan huis verspreiden. Ook kun je flyers drukken en verspreiden als direct mail.

Flyers verspreiden op postcode

Bij flyers drukken en laten verspreiden huis aan huis kun je werken met specifieke postcodes waar jouw flyer verspreid moet worden. Denk aan bepaalde dorpen of wijken van een stad. Een professionele partijen voor flyers drukken en verspreiden kan je inzage geven in de mogelijke postcodes in en om jouw gemeente. Ook kun je zien hoeveel huishoudens er zijn per postcode. Zo kun je gericht flyers drukken en verspreiden. Met het verspreiden van flyers bereikt je een grote doelgroep tegen lage kosten.

Flyers drukken en verspreiden als direct mail

Je kunt ook flyers drukken en verspreiden als direct mail. Je kunt zelf de gedrukte flyers versturen naar de door jou geselecteerde adressen. Natuurlijk kun je ook in zee gaan met een betrouwbare partner die dit voor je verzorgd. In dat geval lever je een actueel adressenbestand aan en wordt de verspreiding van de flyer voor je verzorgd.