Exclusief verspreiden

Jouw folder ‘los op de mat’ door Verspreiden.com

Folders zijn een effectieve manier om een groot publiek te bereiken. Je kunt folders inzetten om nieuwe producten of diensten te promoten, om klanten te informeren over aanbiedingen of om een merkbekendheid te vergroten. Bij het verspreiden van folders zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om je folders zelf te verspreiden, maar je kunt je verspreiding ook uitbesteden via Verspreiden.com. Zo houd jij tijd over om succesvol te ondernemen en werken wij aan de bekendheid van jouw bedrijf!

Een van de mogelijkheden die wij bieden, is het exclusief verspreiden van folders. ‘Los op de mat’ noemen wij dat. Dit betekent dat je folders exclusief op de deurmat vallen. Daarmee kunnen we een zeer hoge bezorgkwaliteit garanderen van 99.9%. Exclusief verspreiden is interessant voor bijvoorbeeld overheden die geen enkel adres willen missen of voor ondernemers die zeker willen weten dat hun drukwerk de hoogste attentiewaarde krijgt. ‘Los op de mat’ is een dienst die wij in heel Nederland volledig in eigen beheer uitvoeren.

Onze mogelijkheden
Los op de mat

Bij los op de mat valt jouw brief, flyer of folder helemaal exclusief door de brievenbus en bereik je alle inwoners die je wilt bereiken.

Exclusief verspreiden

Geadresseerd versturen

Bij een geadresseerde mailing ga je eigenlijk nog een stap verder: je kunt dan exact aangeven welk adres je wel en niet wilt bereiken.

Direct-mail bestellen

Data analyses

Ben je op zoek naar welke adressen of welke postcodes je het best kunt bereiken? Maak dan gebruik van onze adressenservice.

Adressenservice

Waarom 'los op de mat' ons beste product is:

Er zijn veel voordelen aan drukwerk los op de mat verspreiden. Dat maakt ‘los op de mat’ ook ons beste product voor huis-aan-huisverspreiding. Hieronder lees je waarom:

  • Uitstekende zichtbaarheid: Doordat het drukwerk los op de mat wordt verspreid, valt het direct in het oog van de ontvanger. Dit is een uitstekende manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen. Met dit product heb je echt de hoogste attentiewaarde.
  • Bepaal zelf de bezorgdag: Omdat ‘los op de mat’ een maatwerk product is, kunnen wij in overleg met jouw bepalen wanneer jij de exclusieve verspreiding plaats wilt laten vinden. Soms kan dat zelfs al binnen een week.
  • De beste bezorgkwaliteit: Bij een huis-aan-huisverspreiding gaat wel eens iets mis. Folders bezorgen is erg bewerkelijk en waar veel mensen werken worden soms ook fouten gemaakt. Maar bij een exclusieve verspreiding garanderen wij dat we 99.9% bezorgkwaliteit aanbieden. Ieder adres zal dus jouw drukwerk ontvangen. Dat maakt dit product ook geschikt voor overheden die geen enkele inwoner willen ‘missen’. We bezorgen met een eigen team van mensen, waardoor we daar ook controle over hebben.
  • Directe contactmomenten:¬†Wanneer iemand uw drukwerk in de brievenbus ontvangt, is hij of zij direct in contact met uw bedrijf. Dit is een geweldige kans om een positieve eerste indruk te maken.
  • In heel Nederland beschikbaar: Van Maastricht tot de Waddeneilanden en van Sluis tot Groningen. Werkelijk overal in Nederland bieden we exclusieve verspreiding aan.
Start huis-aan-huisverspreiding
Jouw voordelen
  • De hoogste attentiewaarde
  • Bepaal zelf de bezorgdag
  • Mis geen enkel adres
  • Overal in Nederland
  • Directe contactmomenten
Los op de mat

Los op de mat - exclusief verspreiden

Niet alleen onze klanten, maar ook wijzelf zijn erg enthousiast over het ‘los op de mat’ product. Met een exclusieve verspreiding weten we namelijk zeker dat we er een tevreden klant bij hebben.

Omdat we exclusieve verspreiding zelf uitvoeren met een eigen team hebben we ook veel feeling met het product. Door de bezorging zelf uit te voeren leren we ook nog eens letterlijk iedere voordeur van Nederland kennen. Terwijl we door de wijk lopen met het drukwerk van onze opdrachtgever geven we soms al pratend met een wijkbewoner het drukwerk af. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Het is leuk om te zien dat soms mensen in de tuin op een bankje het drukwerk rustig doornemen wat je zojuist in de bus hebt gestopt of persoonlijk hebt gegeven. Of dat je langs een nieuwbouwproject loopt en je jezelf ineens realiseert dat dit het project is waarvoor je een uitnodiging verspreid voor een bewonersavond.

Start huis-aan-huisverspreiding