Drukwerk couverteren in envelop

Verspreiden.com heeft alles in huis om je drukwerk te couverteren in een envelop. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het vullen van standaard C5 enveloppen met een gevouwen A4 brief. Hiervoor hebben we een speciale couverteermachine in huis. Natuurlijk werken we snel en efficiënt. Met het grootste gemak kunnen we honderden tot duizenden enveloppen van brieven voorzien. Desgewenst versturen we deze nog dezelfde dag naar al je relaties.

Couverteren van drukwerk klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Iedereen krijgt bijna wekelijks wel een brief in een envelop op de deurmat. Het is niet de meest populaire, maar wel de meest bekende; de blauwe envelop van de Belastingdienst. Tal van organisaties maken gebruik van de mogelijkheid om drukwerk te couverteren in een envelop. Denk maar eens aan gemeenten, woningbouwcorporaties, UWV en verzekeringsmaatschappijen. Dagelijks worden in Nederland duizenden brieven in enveloppen verzonden naar klanten, burgers, leveranciers, debiteuren en instanties.

Drukwerk laten couverteren?

Wil je meer informatie over drukwerk couverteren in een envelop? Neem dan contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.