Drukken en verspreiden wérkt!

Drukken en verspreiden wérkt! Het drukken en verspreiden van folders leidt tot meer klanten én meer omzet. Het doet dus precies dat wat je als ondernemer wilt bereiken!

Drukken en verspreiden van folders is ook anno nu nog altijd een slimme marketing keuze. 13 miljoen Nederlanders lezen wel eens reclamefolders. Daarmee blijft de folder onverminderd populair.

Drukken en verspreiden van inspiratie

Mensen lezen folders om op de hoogte te zijn van aanbiedingen en het bepalen waar ze hun aankopen moeten doen. Daarnaast worden folders gelezen om inspiratie op te doen, voor het opdoen van cadeau ideeën en als ontspanning. Met het drukken en verspreiden van folders verspreid je dus eigenlijk inspiratie! 

Aanzet tot actie

Uit de NOM Foldermonitor blijkt dat, met 41%, de folder het belangrijkste medium is voor hulp bij het doen van aankoopbeslissingen. Bij 43% van de huishoudens bepalen folders het boodschappenlijstje, de helft van alle folderlezers koopt regelmatig een product uit een folder. De folder is daarmee een krachtig (communicatie)middel dat aanzet tot actie.

Professionele partner

Kies voor het drukken en verspreiden een professionele partner. Liefst één die beide disciplines in huis heeft. En vraag advies. Het verspreiden van folders kan op veel manieren; van heel lokaal tot landelijk en van iedere brievenbus tot heel gericht geadresseerd.