Direct mail

Direct mail is een ideale manier om snel en gecontroleerd een grote groep mensen te benaderen met één en dezelfde boodschap. Bij Verspreiden.com regelen we met gemak elke oplage en elke uitvoering zoals een folder, een brief of een kaart. Direct mailing is bedoeld om actie en reactie te krijgen. Je kunt dan denken aan verkoop, aankoop of een bestelling, een donatie, een verzoek om informatie of een afspraak.

Door de directe, gerichte manier van communiceren, is direct mail bijzonder effectief. Logisch, je direct mail valt op de deurmat van jouw doelgroep. En juist door dit persoonlijke karakter wordt direct mail bijzonder gewaardeerd.

Doelen

De mailing per post kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Het merendeel deel van de mailings wordt gebruikt om een bedrijf te presenteren aan klanten en prospects. Maar een direct mail wordt ook vaak gebruikt om acties en prijswijzigingen aan te kondigen. Natuurlijk is direct mail ook een ideaal middel om mensen uit te nodigen voor beurzen, seminars en Open Dagen. Dit zijn de meest voorkomende redenen van direct mail. Het middel wordt af en toe ook ingezet voor het doen van enquêtes.

Jouw direct mail

Verspreiden.com heeft volop ervaring met het verzorgen jouw direct mail. Bovendien blinken we uit in de korte doorlooptijden. Vanzelfsprekend zijn we van alle markten thuis. Geadresseerde verspreiding met PostNL, drukwerk couverteren in envelop, drukwerk sealen met adresdrager, selfmailer en drukwerk banderen; we regelen het goed en snel voor je.

Start vandaag

Interesse? We zijn je graag van dienst! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.