Bpost – kwalitatieve verspreiding in België

Jouw folderverspreiding via Bpost is een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken. Bpost is het postbedrijf van België. Het bedrijf was voor de naamsverandering in september 2010 bekend als De Post. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder folderverspreiding en geadresseerde verspreiding. Op Verspreiden.com kun je eenvoudig een folderbedeling of een geadresseerde verspreiding met Bpost inplannen. 

Bpost biedt een aantal verschillende verspreidingsopties voor folders aan. U kunt kiezen voor een huis-aan-huisbedeling waarbij jouw folders verspreid kunnen worden bij alle huishoudens in België of in een bepaald verspreidgebied. Je kunt ook kiezen voor een geadresseerde postmailing waarbij jouw drukwerk op de deurmat komt van een specifiek adressenbestand. Beide mogelijkheden bieden wij aan.

Huis-aan-huisbedeling met Bpost

Bpost kan jouw Reclamefolders en ander drukwerk huis-aan-huis verspreiden in de wijk, stad of regio die je zelf kiest. Via onze handige simulatietool op Verspreiden.com kun je eenvoudig een verspreidgebied samenstellen in heel België. Bpost heeft namelijk 100% dekking op het Belgische grondgebied. Jouw boodschap komt met Bpost terecht in ieder huishouden. Eén van de grote voordelen van Bpost is dat jouw drukwerk samen met de reguliere post wordt bezorgd. Daarmee ben je dus verzekerd van een zeer hoge attentiewaarde. Wanneer je op Verspreiden.com een bedeling in wilt plannen met Bpost kun je kiezen uit 3 momenten binnen de door jou gekozen verspreidweek:

1. Maandag t/m donderdag
2. Maandag & dinsdag
3. Woensdag & donderdag

bpost folderbedeling en directmail

Geadresseerde postmailing met Bpost

Bpost kan ook jouw Direct-mail bezorgen in heel België. Op Verspreiden.com kun je gemakkelijk een Direct-Mail samenstellen en aangeven waar de adressen uit jouw adressenbestand zich bevinden. Als je nog geen adressenbestand hebt, kunnen wij ook dat voor je verzorgen. Verspreiden.com werkt in België samen met Bpost. Bpost heeft in België een groot netwerk van bezorgers, waardoor je je direct-mail snel en efficiënt kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je eenvoudig je eigen bezorgmoment selecteren.

De kosten voor het versturen van direct-mail via Bpost zijn afhankelijk van het aantal stuks, het formaat en het gewicht van je direct-mail. Je kunt de kosten eenvoudig berekenen met de Direct Mail module van Verspreiden.com.

direct mail bpost