Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan Verspreiden.com? Misschien dat jouw vraag al op deze pagina staat. We hebben namelijk de veelgestelde vragen voor je verzameld en op deze pagina gezet.

Algemene vragen

Wat is Verspreiden.com?

Verspreiden.com is hét verspreidplatform van Nederland en België voor het drukken, huis-aan-huis verspreiden of geadresseerd bezorgen van drukwerk. Als extra service kunnen wij ook de vormgeving verzorgen van jouw huis-aan-huis actie of geadresseerde mailing. Verspreiden.com is onderdeel van Trainews Media.

Hoe gaat de facturatie en betaling in zijn werk?

Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid om via Ideal of op rekening te betalen. Na het bevestigen van je bestelling ontvang je, ongeacht je keuze, altijd een factuur. Indien je al via Ideal hebt betaald hoef je deze factuur niet meer te voldoen, maar is deze enkel voor je administratie. Indien je betaling op rekening hebt geselecteerd dan moet deze factuur voldaan worden voordat we de opdracht verder in behandeling nemen.

Hoe kan ik mijn bestanden aanleveren bij Verspreiden.com?

Je kunt na je bestelling je bestanden gemakkelijk uploaden via het Wetransfer kanaal van Verspreiden.com. Bij voorkeur ontvangen wij een kant-en-klaar PDF bestand. Het is ook mogelijk de vormgeving door Verspreiden.com te laten verzorgen, dat kun je aangeven in het bestelproces. Als je wilt dat je bestanden gecontroleerd worden dan kun je in het bestelproces aanvinken dat je een bestandscontrole wilt.

Vragen over het huis-aan-huis verspreiding bestelproces

Hoe verloopt het huis-aan-huis bestelproces van Verspreiden.com?

Via het bestelproces stel je vast waar je je drukwerk wilt verspreiden. Dit kan op basis van: postcode, plaats, gemeente of provincie. Je ziet daarna direct de oplage. De tweede stap biedt de mogelijkheid om drukwerk te selecteren (optioneel) en de extra opties te selecteren. Daarna kun je kiezen hoe je het drukwerk verspreid wilt hebben. In de laatste stap vul je jouw gegevens in en kan je de order plaatsen.

Wat zijn de kosten voor het verspreiden van drukwerk?

Als je het online besteltraject volgt krijg je direct een overzichtelijke prijsopgave, waarin duidelijk is wat je voor elk product betaalt.

Kan Verspreiden.com door heel Nederland en België verspreiden?

Ja, verspreiden.com kan in heel Nederland en België jouw drukwerk laten verspreiden. Dat kan met verschillende opties. In een folderpakket, via de postbode of met de huis-aan-huis krant mee.

Hoe snel ligt mijn folder in de brievenbus?

Tijdens het bestelproces kun je zelf een verspreidingsdatum kiezen. De eerst mogelijke verspreidingsdatum is meestal tussen 1 en 2 weken vanaf het moment van bestelling.

Wat is het minimum aantal stuks voor verspreiding?

Voor ieder aantal kun je bij ons terecht. Voor een verspreiding met Spotta moet je minimaal 5.000 exemplaren verspreiden.

Wanneer wordt mijn drukwerk verspreid?

Tijdens het bestelproces kun je zelf een verspreidingsdatum kiezen. De eerst mogelijke verspreidingsdatum is meestal tussen 1 en 2 weken vanaf het moment van bestelling.

Is het ook mogelijk om exclusief te verspreiden?

Dat is mogelijk. We kunnen een verspreiding verzorgen waarbij jouw folder helemaal los op de mat valt. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Hoe wordt mijn drukwerk verspreid?

In het bestelproces kun je dit zelf aangeven. We bieden een heleboel opties aan. Jouw folder in het (geseald) folderpakket, tussen de lokale huis-aan-huis krant of samen met de postbode bijvoorbeeld.

Welke drukwerkmogelijkheden zijn er bij Verspreiden.com?

Tijdens het bestelproces kun je kiezen uit verschillende soorten drukwerk. Heb je echter een specifieke wens die niet tussen onze producten staat, een idee of een vraag? Dan kunnen wij je ook een offerte op maat sturen. Je kan hiervoor bellen of whatsappen naar 0113 70 02 02 of mailen naar support@trainews.nl.

Wanneer moet mijn drukwerk uiterlijk worden aangeleverd bij de verspreider?

Als je het drukwerk niet door ons laat drukken en zelf regelt moet je zelf jouw drukwerk aanleveren. Het aanlevermoment is voor iedere verspreiding verschillend. Na je bestelling krijg je bericht van ons voor wanneer het drukwerk bij ons binnen moet zijn en waar je dat mag afleveren.

Vragen over het direct-mail bestelproces

Wat is een Direct-Mail?

Een direct-mail is een op naam gestelde fysieke mailing die per post wordt verzonden naar jouw adressenbestand. Een Direct-mail is erg effectief om jouw doelgroep of jouw relaties te bereiken.

Hoe verloopt het proces van een Direct-mail?

Via het bestelproces geef je aan wat voor soort mailing je wilt verzenden. Dat kan een gesealde mailing zijn, een mailing in een envelop of een selfmailer. Daarna geef je aan wat het drukwerk is wat je wilt laten bezorgen. Bij een envelop of seal mogen dat meerdere soorten drukwerk zijn. Vervolgens geef je de oplage weer voor Nederland of Europa, en kun je aangeven wat de gewenste 'matdatum' is. Na je bestelling kun je de bestanden bij ons aanleveren en gaan wij zorgen dat jouw mailing bezorgd wordt.

Wat is een selfmailer?

Een selfmailer is een geadresseerde drukwerk mailing die niet verpakt is in een envelop of seal.

× Waarmee kan ik je helpen?