Aanleverspecificaties Direct-Mail

Wanneer je een direct-mail besteld bij Verspreiden.com en zelf de vormgeving verzorgd, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke voorwaarden. Op die manier kunnen we samen met bezorgpartner PostNL zorgen voor een correcte verzending van jouw direct-mail.

Instructies voor de vormgeving van jouw Direct-Mail

 

1. Laat de indexzone vrij op het poststuk

Of het nu om een staande of liggende indeling gaat, het is belangrijk om een vlak van 20 mm bij 140 mm leeg te laten. Naast de kleur wit zijn pasteltinten ook mogelijk. Wat is de reden hiervoor? Binnen deze regel worden de sorteercodes geprint, zodat je post met de machine kan worden gesorteerd in plaats van met de hand. Hierboven zie je wat de positie is voor de sorteercode bij een liggende of staande positionering.

2. Vermeld het retouradres op de adreszijde op één regel

Voor bijna alle poststukken, behalve voor het brievenbuspakje, geldt dat je het afzenderadres op één regel vermeldt. Waarom? Anders bestaat de kans dat je poststuk op het afzendadres wordt gesorteerd. Dan ontvangt dus niet je klant, maar jijzelf je eigen post. Dat is natuurlijk zonde van de moeite en het geld!

3. Zet het duurzaamheidslogo op je post

Wij bezorgen post met PostNL CO₂-neutraal in heel Europa. Kies je voor ons? Dan maak je een groene keuze. Wil je dat laten zien? Zet dan het duurzaamheidslogo op je post.

 

Vormgeving van jouw Direct-Mail

Voor de vormgeving van jouw direct-mail kun je gebruik maken van de PostNL vormgevingsvoorwaarden. Deze kun je hieronder downloaden. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Verstuur jouw Direct-Mail via Verspreiden.com

Jouw direct-mail versturen doe je natuurlijk via hét verspreidplatform van Nederland en België: Verspreiden.com. Leuk dat je hier terecht bent gekomen. Wij helpen jou graag om van jouw direct-mail campagne een echt succes te maken. We ondersteunen onze klanten van A tot Z met het samenstellen en versturen van een direct-mail. Eigenlijk is niets te gek, als het maar door de brievenbus past. Naast het drukken, adresseren en verzenden kunnen wij ook de vormgeving van jouw direct-mail verzorgen.

Wil je een direct-mail versturen maar heb je geen adressenbestand? Geen nood, ook daar helpen wij je mee. We kunnen zowel zakelijke als particuliere adressen aan jou leveren op basis van een heleboel kenmerken. Zo kunnen wij je perfect helpen om jouw ideale doelgroep te bereiken.

Direct-mail bestellen
Direct-Mail versturen?
  • Hoge attentiewaarde
  • Kwalitatieve verspreid met PostNL
  • De scherpste tarieven
  • Envelop, seal of selfmailer mogelijk
  • Optionele adressenservice