Flyer boordevol kerstgerechten

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

30 november 2017

Flyer boordevol kerstgerechten

Een flyer is dé manier om te laten weten dat jij de lekkerste kerstgerechten maakt. Zorg voor aansprekende foto’s van jouw lekkerste kalkoen, mooiste amuses en zoetste desserts en verleid de lezer om contact op te nemen. Als traiteur of restaurateur is dit het moment om je klanten te laten weten dat Kerst en jouw bedrijf een prima match zijn!

Flyers zijn makkelijk en voordelig. De boodschap hoeft niet lang te zijn. Vertel in je flyer duidelijk wat jij met de Kerstdagen voor je (potentiële) klanten kunt betekenen. Serveer je in je restaurant kerstdiners, laat dan duidelijk zien wat je serveert en wat de kosten zijn. Maar besteed vooral ook aandacht aan de sfeer en de beleving. Jouw restaurant in kerstsfeer, lachende gezichten en mooi opgemaakte borden. Dat betekent alles voor een zorgeloze Kerst.

Flyer met bestellijst

Ook als je traiteur bent en de kerstmaaltijden aan huis bezorgd, is beeldmateriaal belangrijk. Geen culinaire kerststress; maak dat kenbaar met vrolijke foto’s van lachende mensen en schone keukens. Natuurlijk kun je een bestelformulier op de flyer meenemen. Zo maak je in één klap duidelijk welke gerechten jij kunt verzorgen. Bovendien is het makkelijk en verklein je de drempel om tot een bestelling over te gaan.

Flyers verspreiden

De flyers kun je huis aan huis laten verspreiden. Doe het op tijd, als iedereen nog plannen aan het maken is. Verder kun je ervoor kiezen om diverse winkelcentra te bezoeken en daar je flyers uit te delen.

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over flyers? Wij helpen je graag op weg met aansprekende, culinaire kerstflyer. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.