30 november 2016

Online drukwerk bestellen

Wie goed op internet rondkijkt, ontdekt steeds meer aanbieders van drukwerk. Ook het verspreiden van folders, flyers, kranten, magazines en ander reclamedruk kan via internet geregeld worden. Graag zetten we wat tips op een rijtje voor het uitkiezen van de beste partner.


Drukwerk: let op de prijs

Natuurlijk let je op de prijs bij het laten verzorgen van jouw drukwerk. Zorg dat je een goed beeld heb van de totaalprijs van het drukwerk en voorkom open eindjes. Zo kun je vooraf een goede begroting maken en word je achteraf niet onaangenaam verrast.

Drukwerk: wat zijn de levertijden

Naast de prijs is het erg belangrijk om op de levertijden van het verschillende soorten drukwerk te letten. Sommige drukkers geven een snelle levertijd garantie, terwijl anderen goedkoop zijn omdat ze opdrachten opsparen. Ook zijn er drukkers die alleen snel zijn als je er extra voor betaald.

Drukwerk: let op de service

Ook de service is belangrijk. Bijvoorbeeld als een product niet goed is gedrukt of als er andere punten niet goed zijn gegaan. Dan is het natuurlijk prettig als het probleem netjes en snel wordt opgelost. Om je een beeld te vormen van de service, kun je kijken naar reviews of klantervaringen.

Drukwerk: verspreiden

Wil je folders, flyers, kranten, magazines of ander reclamedruk laten drukken om het vervolgens te verspreiden? Ga dan in zee met een partij die alles in één keer voor je verzorgd. Dat werkt snel, efficiënt en kostenbesparend.

Meer weten over drukwerk maken en verspreiden?

Wij adviseren je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com