22 augustus 2016

Oktober Woonmaand vraagt om folders

Oktober is traditioneel de Woonmaand. De maand waarin de allernieuwste trends op het gebied van wonen en interieur worden gepresenteerd. Hoe kan dat beter dan in een huis aan huis verspreide folder. Met duidelijke foto’s, aansprekende teksten en aantrekkelijke aanbiedingen maak je een folder die niet alleen gelezen wordt, maar ook daadwerkelijk klandizie en omzet oplevert.

De papieren folder blijft onverminderd populair. Maar liefst 81% van de ontvangers van de folder komt naar aanleiding hiervan in actie. Dat gemiddeld percentage is opvallend hoog en is zeker haalbaar voor folders met meubelen, badkamers, keukens en tal van andere woongerelateerde producten! Immers, iedereen woont ergens en iedereen wil zijn of haar huis zo goed en gezellig mogelijk inrichten.

Woontrends

Met een huis aan huis verspreide folder maak je duidelijk dat je de nieuwste woontrends in huis hebt. Laat de lezers de nieuwste woontrends zien én laat ze profiteren van korting op hun nieuwste woon aanwinsten! Kies voor aantrekkelijk geprijsde items en koppel een leuke actie aan de Woonmaand. Zo maak je een dagje woon winkelen in jouw meubelspeciaalzaak wel heel aantrekkelijk.

Folders verspreiden

Je kunt je oktober Woonmaand reclamefolders op verschillende manieren verspreiden. Deze manieren van folders verspreiden verschillen onderling in de attentiewaarde binnen een huishouden. Het is meestal zo dat een apart bezorgde folder de meeste aandacht krijgt. En dat is eigenlijk ook wel logisch, deze folder heeft immers weinig ‘concurrentie in de brievenbus’.  Maar jouw folder in een sealpakket, dat wellicht meer van deze thematische folders bevat, kan absoluut rekenen op aandacht. En dus op actie!

Meer weten folders voor de Woonmaand?

Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com