20 februari 2017

Kleur je folder oranje met Koningsdag

Folders verspreiden in de week voor Koningsdag geeft jouw omzet een oranje boost!  Koningsdag is namelijk een prima aanleiding om goede zaken te doen. Of je nu oranje tompoezen, vlaggenmasten of rood wit blauwe kleding verkoopt,  iedere Nederlander is in voor een koninklijke aanbieding. Met een goede folder, huis aan huis bezorgd, scoor je.

Folderverspreiding is in Nederland nog steeds een zeer gewaardeerd medium. Bijna alle Nederlanders lezen wel eens een polder. En bijna de helft koopt regelmatig een product waarover ze in de folder lazen. Dat kan dus ook jouw folder zijn!

Oranje aanbiedingen

Je bent zeker niet de enige die inspringt op Koningsdag. Logisch, het is een feestelijke dag waarop veel Nederlanders vrij zijn. Wie creatief nadenkt, kan allerlei combinaties bedenken. Stel een koninklijk barbecuepakket samen, maak oranje chocolade of geef een koninklijke korting op de afhaalmaaltijden.

Folder goed ontwerpen

Zodra je je oranje aanbiedingen op een rijtje hebt, verdient ook de vormgeving van de folder je aandacht. Natuurlijk moet het rood, wit, blauw en oranje ervan afspatten. Overweeg het invoegen van een kortingscoupon. Nederlanders zijn gek op korting en doen daar met alle plezier wat moeite voor. Zo wordt Koningsdag een feestelijke dag die bovendien nog wat oplevert!

Folderverspreiding op Koningsdag

Wil je meer weten over de mogelijkheden om voor Koningsdag folders te verspreiden? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com