27 oktober 2016

Folders met goede aanbiedingen

Folders met aanbiedingen zijn populair. Zorg dus dat je een goede aanbieding hebt. Een goede actie past bij je business en bij je doelgroep.


Welk doel

Hou het doel van je actie voor ogen. Naamsbekendheid vergroten vergt een andere actie dan het verkopen van je product of dienst.

Hou het simpel

Als je folder aanbod te ingewikkeld is, komt je boodschap niet over. Als je klanten gaan twijfelen, stellen ze hun actie uit en is de kans groot dat ze er geen gebruik van zullen maken. Communiceer duidelijk wat je (potentiële) klanten moeten doen om van de actie gebruik te maken.

Voordeel

Mensen zijn gek op voordeel. Communiceer dus duidelijk wat het voordeel is, bijvoorbeeld de van/voor prijs, het kortingspercentage of wat je klant extra/gratis krijgt.

Eerlijk

Wees altijd eerlijk! Zijn er voorwaarden verbonden aan je folder aanbieding of folder actie, wees hier over dan duidelijk. Zo voorkom je teleurstellingen en ontevreden klanten.

Concurrentie

Soms is de concurrentie groot. Hou je concurrenten in de gaten en zorg dat je met jouw folder aanbieding opvalt.

Maak haast

Soms is het slim om een gevoel van urgentie in je actie te verwerken. Je kunt bijvoorbeeld een tijdselement creëren zoals deze folderaanbieding ‘geldt alleen deze maand’ of ‘is geldig tot’. Wat ook helpt is de mededeling op = op.

Speciale gelegenheden

Feestdagen of andere speciale gelegenheden zijn goede momenten voor acties en aanbiedingen. Mensen zijn dan immers zelf daarvoor op zoek. Denk maar eens aan Sinterklaas, Kerst en Valentijnsdag.

Meer weten over folders?

Wij vertellen je graag alles over goede folders en de juiste verspreiding ervan. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com