16 januari 2017

Flyers actiematig inzetten

Flyers kun je om verschillende redenen verspreiden, maar het doel is altijd mensen aanzetten tot actie. Dat kan de koop van een product zijn, maar ook het maken van een proefrit of het bezoeken van een Open Dag. Vaak worden flyers ook gebruikt om kortingsbonnen te verspreiden, bijvoorbeeld door een winkel of restaurant om extra klanten te werven.


Flyers verspreiden

Flyers kun je op verschillende manieren verspreiden. Wie kiest voor huis aan huis verspreiding profiteert van de kracht van de brievenbus. Brievenbusreclame wordt volop gewaardeerd en veel gelezen. Gemiddeld besteden consumenten 17 minuten aan het lezen van folders. En maar liefst 46% komt naar aanleiding van de folders en flyers in actie. Flyers verspreiden kan ook met een promotieteam. Daarmee geef je een persoonlijke noot mee aan je flyer. Immers deze wordt persoonlijk overhandigd, eventueel met een kort praatje erbij. Het is daarmee erg doeltreffend.

Flyers snel inzetbaar

Een flyer is relatief eenvoudig te maken. Het betreft één vel papier die aan beide zijden wordt bedrukt. Hou de boodschap simpel en helder zodat in één opslag duidelijk is waarover de folder gaat. Hou daarbij je doelgroep in gedachten. Kies voor beeldmateriaal, taalgebruik en een kortingsactie die aansluit bij jouw doelgroep.

Meer weten over flyers?

Wil je meer informatie over flyers? Daar vertellen we je graag alles over. Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com